Menu Online reserveren

Disclaimer

Wij van 'Camping de Drentse Partijs' stellen het op prijs dat u geinteresseerd bent in onze camping en een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in prijzen, prijzen van aanbiedingen, afbeeldingen of andere informatie op deze site ten alle tijden voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Deze internetsite kan tevens links bevatten naar andere sites. 'Camping de Drentse Patrijs' is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites.
Alle informatie die een bezoeker van de website achterlaat, al dan niet met behulp van 'cookies', zal door 'Camping de Drentse Patrijs' vertrouwelijk behandeld worden. Tijdens uw bezoek aan de website worden algemene gegevens van uw computer opgeslagen. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor statistische gegevens. Deze informatie zal uitsluitend aangewend worden voor eigen marketing doeleinden en nimmer ter beschikking worden gesteld aan derden.

De inhoud van het op de site geplaatste gastenboek wordt gemonitord door de admin. en geeft een oprechte weergave van ingezonden mail of schriftelijke reacties. Het monitoren is uitsluitend ter bescherming tegen oa. spam en virussen. E-mailadressen van bezoekers worden niet verkocht, geruild of doorgesluisd naar andere websites of instanties.

Wanneer u nog vragen heeft over ons copyright of onze privacyregels, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Familie Mocking
UFFELTE.