Menu Online reserveren

Over ons

Hallo Kampeerders en Camperaars,

Wij hebben deze 'boerderij-camping' in 2017 gekocht om deze vervolgens op de ingeslagen weg voort te zetten.

De camping is geheel gemoderniseerd en zijn van alle gemakken voorzien zoals een oplaadstraat voor electrische fietsen en een modern sanitairgebouw. 

De camping beschikt over zeer ruime kampeerplekken welke alleen voorzien zijn van electriciteit.

Alle plaatsen hebben door de situering hiervan en het gebruik van beukenhagen voldoende privacy. 

Wij zijn verheugd met de mededeling van de ANWB dat we tot de beste mini-campings van Europa 2018 behoren. Deze felicitatie nemen wij graag in ontvangst van de ANWB. 

De Drentse Patrijs en zijn zwaluwen

Op diverse plekken op de camping broeden vanaf het voorjaar tot in de nazomer boerenzwaluwen. Wij zijn erg blij met deze vogels. Elke zwaluw vangt elke dag honderden muggen en vliegjes en helpt zo op een natuurlijke wijze de hoeveelheid muggen binnen de perken te houden.

Fietsknooppunten

Direct aan de camping grenst een fietsknooppunt, van hieruit kunt U verschillende prachtige routes plannen. U komt langs bossen, zandverstuivingen, meren en pitoreske dorpjes waar bij uitnodigende cafetjes aan de brink de koffie geurt en appeltaart op oud dorpsrecept wordt geserveerd.

Uffelter Binnenveld, Uffelte

Met dank aan het Drentse Landschap
Tussen Uffelte en Havelte ligt het Uffelter Binnenveld: een ongelooflijk mooi stukje Drents landschap: ondoordringbaar Oerbos, besloten heideveldjes, raadselachtige bosvijvers, grillige vliegdennen, bloeiende schraallanden en de mooiste vennetjes.
Al dit moois ligt aan de rand van de camping. Lengte wandelroute ca. 3,5 km

 

Oerlandschap Havelte

Het Holtingerveld is een fenomeen. Meest in het oog springend is de Havelterberg. In totaal is het gebied een kleine 1.800 hectare groot. Ongeveer de helft bestaat uit heide, vennen en leem. Het Holtingerzand staat bekent om het grote aantal zeldzame planten die hier groeien. Het gebied is opgenomen in het Europese netwerk van belangrijke natuurgebieden, Natura 2000.
Bron Natuurkrant 2015, TIP Havelte

Donderdag - Meppeldag

Meppel - donderdagen
Dit jaar worden wederom de Meppeler-donderdagen organiseerd van 26 juli 2018 t/m 30 augustus 2018.  Iedere Donderdag Meppeldag staan de straten vol met kramen en er zijn wisselende gezellige optredens. Echt de moeite waard!

Nationaal Park Wieden - Weerribben

De startplaats voor uw boottocht (o.a. met een fluisterboot) door Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. De route door het gebied is duidelijk aangegeven. Gratis kussens en plaids zijn op verzoek beschikbaar, evenals kinderzwemvestjes. Op uw route zijn naast picknick-plekken in de vrije natuur ook terrasjes aan het water. Het is overigens een eldorado voor vogelspotters!