Menu Online reserveren

Omgeving

Onze camping biedt ongelooflijk veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Het is het middelpunt voor uw uitstapjes. Wij geven hieronder enige suggesties binnen een straal van 30 km.

Heel verleidelijk is het bos welke onze provincie overschrijdt. Dit mooie bos loopt door tot in Friesland.  

Voor de liefhebber van Dorpen en Stadjes is er keus genoeg.

Fietsend langs de vaarten met rietkragen liggen Vogelkijkhutten verscholen. Lepelaars, Ganzen, vraag eens rond op de camping wie de meest uitzonderlijke vogel heeft gespot. Voor de visser is er een Eldorado aan viswater in de directe omgeving.

Het afwisselende Coulissenlandschap in Drenthe is het waard ontdekt te worden, oude Statige Boerderijen en lanen met Fruitbomen die vragen om door u geplukt te worden.

Met gezellige Ambachtelijke markten, Dorpsfeesten of hier en daar een Fair.

Het natuurschoon varieert van Bos en Hei tot waterpartijen waar gevaren wordt door eeuwen oude kanalen en uitgestrekte plassen. Soms de laarzen aan om door het zompige Veen te banjeren. Uiteraard komt u restaurantjes en café's tegen waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. 

Om de hoek, het bospad af lopend in het Uffelter Binnenveld, komt u een bijna dicht gegroeide ven tegen met aan de natte waterkant het beschermde plantje zonnedauw.

Oneindige heidevelden waarover een enkel schelpenweggetje als fietspad loopt is een must. Het Dwingelerveld is hier een uitgesproken voorbeeld van.

En als je heel stil bent kun je het getjilp van de vogels op de Camping horen.

En als U dan ’s morgens wakker wordt met een bleek zonnetje op je tentdak is het tijd om ons mooie Drentse landschap te gaan verkennen. 

Kijk ook eens op onze Link pagina, daar staan nog meer leuke suggesties voor een uitje.